Medić Ivana: Vasilije Mokranjac, music for piano: Medić Ivana: Klavirska muzika Vasilija Mokranjca, Studentski kulturni centar, knjižara 'Bookwar', Beograd, 2004 (MUZIKOLOGIJA-MUSICOLOGY, 2025)
Book Review