Библиотека Музиколошког института САНУ (MUZIKOLOGIJA-MUSICOLOGY, 2024)
У чланку је приказана Библиотека Музиколошког института САНУ у континуитету свог постојања од оснивања Института 1948. године до данас. Прати се увећање њеног фонда, као и начин набавке књига, часописа, нота и носача звука. Указано је на структуру Библиотеке и њене најзначајније јединице. Скреће се пажња на чињеницу да Институт никада није имао професионалног библиотекара, већ да су те послове обављали запослени сарадници.